Grundlægger og Designer

Chi Mei Kan

Om mig

Timsen, Tim’se, Tim…Selv mit kælenavn har kælenavne! I hverdagen bliver jeg kaldt Timmi og Jan Bo er stort set den eneste dansker som til tider kan finde på at sige mit navn på kinesisk. Selvfølgelig kommer det til udtryk på den mest skingrende måde som ens forældre kan sige ens navn eller retter sagt, kalder han mig Chi Mei med samme bestemte tone som min mor kan sige det – blot for at irriterer mig🤪.

Min force ligger i min hånd. Siden jeg opdagede kunsten i hvordan man også kunne tegne i de 5-10 min  Jørgen Clevin rullede hen over skærmen efter børnetimen, er det at tegne absolut det jeg er bedst til. 

Siden min uddannelse som industriel produkt designer har jeg arbejdet digitalt. Illustrator, Photoshop og Procreate er uden tvivl mine bedste venner. Min tilgang har altid været, hvis jeg kan tegne det, kan jeg design det og alt det andet kan læres. Derfor elsker jeg at kaste mig ud i at designe alverdens ting. Lysten til at lytte, observer og lære er det som driver mig fremad og er med til at udvikle mig som person og som designer.

Hvad jeg laver

I mit arbejde hjælper jeg med at få ideer ned på papir og får skabt det visuelle udtryk. Jeg har en finger med fra ide til det endeligt produkt.

De visuelle produkter kan være brochure, folder, banner, plakater og produktdesign, som kommer igennem en idé- og designproces, hvor jeg i samarbejde med vores konceptudvikler skaber en identitet som passer til kundens eksisterende visuel marketing. 

3 ord der beskriver mig

  • Kreativ
  • Positiv
  • Betænksom