Grundlægger og konceptudvikler

Jan Bo Elmqvist

Om mig

Jeg har altid vidst at jeg ville skabe min egen forretning og i 2019 bød muligheden sig. Den viden og de erfaringer jeg har tillært mig igennem mit voksne liv, har været med til at skabe essensen og betydningen af Kanqvist. Grundelementet er mennesker. Når andre mennesker har det godt, så har jeg det også godt.

Jeg selv, nyder bl.a. at slappe af ved vandet. Jeg elsker at tage i sommerhus, som ligger lige ned til vandet, hvor jeg her kan slappe af og få opladt ”batterierne” igen. Her kan jeg både surfe, sejle og gå lange ture langs stranden og bare nyde den friske luft og roen omkring mig.

Jeg er et inkarneret ordensmenneske og jeg afstresser og slapper af ved at rydde op og om-dekorere, hvilket mine kollegaer på kontoret har fundet ud af.

Hvad jeg laver

Mit arbejde går ud på at optimere arbejdsprocesser og virksomhedsstruktur, hvor jeg også hjælper virksomheder med at skabe et konceptuelt varemærke. Det handler meget om kommunikation og samarbejde.


Jeg skaber forbindelse og kontakt til kunder og samarbejdspartnere, og derfor kan min telefon godt være rødglødende i løbet af en arbejdsdag. Jeg er snakkesalig og meget nysgerrig af natur, hvilket er en god fordel når man skal præsentere ideer og design for kunder. 

3 ord der beskriver mig

  • Åbensindet
  • Social
  • Passioneret