Foto- og videograf

Mike Kieler Andersen

Om mig

Jeg har altid været besat af biler. Udstyret, lyden og følelsen af frihed og kontrol er fantastisk. Grunden til at jeg selv kører i en ældre, rød Mitsubishi er vel nok fordi jeg er lidt gammeldags. 😉

Mine to største passioner er fotografi og ja, biler. Som oftest går de to temaer hånd i hånd. Men det bedste jeg ved er at tage ud i naturen med mit kamera. Her kan jeg høre, føle og se alt hver der er omkring mig. Jeg nyder øjeblikket og dét at være til stede udenfor. Jeg elsker stilheden ligesom jeg elsker det uforudsigelige danske vejr. Denne kontrast er en meget god beskrivelse af hvem jeg er.

Hvad jeg laver

Jeg sørger for at tage billeder og videoer som skal bruges til de opgaver vi får ind i huset. Sammen med mine kollegaer skaber jeg det, som kunderne gerne vil have.

Når billederne er taget, udfører jeg lidt magi ved hjælp af redigering. Her bruger jeg som oftest programmet Photoshop Lightroom fra Adobe. Men bare rolig, jeg sørger for at billederne kommer til at se naturlige og professionelle ud, så vi opnår det rigtige resultat.

For mig er billeder ikke bare billeder men fortællinger om liv. Billeder kan fungere som en port til følelser og tanker. Hvis jeg kan fremkalde en følelse eller en tanke hos modtageren af et billede eller en video, så er mit arbejde gjort. Det der driver mig er samarbejdet med mine kollegaer, hvilket er min udvidede familie.

3 ord der beskriver mig

  • Kreativ
  • Betænksom
  • Til stede