Partner og kreativ markedsfører

Tetiana Ömelchenko

Om mig

Til daglig bor jeg i Ukraine som er et meget smukt land. Her bor jeg med min mand og min kat Basya. Jeg går meget op i at prøve nye ting af, og søge nye udfordringer. Det praktiserer jeg både i arbejdsdagen og i fritiden.  

Jeg har for nylig brugt 2 uger i Montenegro på et sejlkursus. Verden er så skøn og derfor vil jeg nødig gå glip af en chance for at lære den bedre at kende.

Jeg er vild med at udforske. Jeg elsker at rejse, møde nye mennesker og lære fra dem og deres erfaringer. Samtidig vil jeg også gerne dele ud af mine erfaringer og på den måde, give lidt tilbage.

Hvad jeg laver

Mit arbejde som kreativ markedsfører, går ud på at optimere arbejdsprocesser, at finde unikke løsninger og forbedre eksisterende systemer.

Hos Kanqvist kan jeg arbejde under ansvar og frihed. Her handler det ikke om, hvor lang tid jeg bruger på en opgave men hvordan jeg bruger tiden. Det vigtigste er, at man forbedrer sig og gør sit bedste uanset om opgaverne er store eller små.  

3 ord der beskriver mig

  • Åbensindet
  • Social
  • Passioneret